Sedežne garniture

Vemo, da iščete najboljše sedežne garniture, kar se ga da dobiti na trgu.  Želite prestiž, ki vam bo v ponos in kateremu leta ne bodo prišla do živega. Unikatne sedežne garniture, ki so narejeno po vaših merah.  Sedežne garniture, ki jim ni para.

Prišli ste na pravo mesto, kajti vaše želje lahko postanejo resničnost.

Nudimo vam več kot 200 barv visokokakovostnega usnja, bogata izbira samočistilnega blaga in mikrotkanin. Posebej velja omeniti samočistilno blago za sedežne garniture. Posebna zaščita obdrži madeže na vrhu tkanine in tako prepreči njihovo vpijanje. Tako madeži z  sedežne garniture z pomočjo nevtralnega čistilnega sredstva in malo vode izginejo. Več informacij tukaj. (linka na http://www.kopac.si/sedezne-garniture-quick+clean

5 LETNA GARANCIJA

Sedežne garniture imajo 5 letno garancijo, na samo ogrodje pa 10 let. Pogosto se zgodi da so sedežne garniture po več kot 20 letih še vedno izjemno ohranjene. Strankam v tem primeru svetujemo menjavo vrhnjega material, saj so notranji materiali  še vedno zelo dobri kondiciji, zato se preoblačenje pri nas kupljene sedežne garniture izplača.

UNIKATNO TAPETNIŠTVO

Vsekakor pa Vas vabimo v naš salon na Trebušakovi ulici 9 v Ljubljani  kjer je možnosti za nove sedežne garniture še veliko več, kolikor jih je predstavljenih na spletu.

Izdelujemo namreč sedežne garniture po naročilu, tako naš proizvodni program ni vezan samo na predstavljene izdelke. Te sedežne garniture služijo le kot osnova za vaše individualne potrebe.

Pričakujemo vas vsak dan med 7 in 17 uro. Prav tako vas bomo z veseljem sprejeli tudi v popoldanskem času. Za dopoldanski ali popoldanski obisk  je nujno potrebna predhodna telefonska najava (041 65 19 05).

Ko se pogovarjam s strankami, ki so kupile naše sedežne garniture v preteklosti, mi vedno zaupajo, da jim ni bilo zaradi odločitve za Kopač nikoli žal. Prepričan sem, da boste enako čutili tudi vi.

Izberite brez kompromisov.