Arhitekt svetuje

Arhitekt svetuje.

Nakup sedežnega pohištva po meri v novih bivalnih prostorih ali prostorih kjer že živimo, pogosto zahteva celovito stilsko in funkcionalno preobrazbo več prostorov hkrati. Uporabnikom mora domovanje omogočati priložnost za druženje, sprostitev in oddih, igro, in delo oziroma študij.
 
Mi vam pomagamo izbrati sedežno pohištvo in dodatke (mizice, preproge, svetila, zavese…), vključno z svetovanjem pri izbiri vzorcev in barv. Prav tako vam lahko pomagamo pri celotni zasnovi kot je: postavitev sedežnega in ostalega pohištva v prostor, obdelava sten, tlakov ali stropov, izbira vrat, ureditev sanitarnih prostorov, izdelavi unikatnih načrtov celotne opreme prostora ali svetovanje pri izbiri standardne opreme.  Primerne cene in cenik sedežne garniture.

Svetovanje poteka v našem salonu  Trebušakova ulica 9, Ljubljana, poslovna stavba Slovenijales, vsak torek in četrtek ob 16 uri. Za naročilo na svetovanje je nujno potrebna predhodna najava na mai vsaj dva dni pred obiskom. Svetovanje glede izbire barve modela in postavitve sedežne garniture je brezplačno, za vso nadaljnjo morebitno sodelovanje  pa se dogovorite z arhitketko. 

Da bi vam lahko kar najbolje svetovali, nam pripravite oziroma prinesite s seboj naslednje podatke: 

  • Tloris prostora z dimenzijami (dolžina, širina, višina prostora in položaj in dimenzije odprtin ( okna, vrata ), vključno z višinami okenskih polic
  •  Smer odpiranja oken in vrat 
  • Položaj in dimenzije grelnih teles (radiator, kamin, peč) 
  • Položaj vtičnic in stikal
  • Morebitne posebnosti (mansarda, dimnik, obstoječe pohištvo ali pd.)

 

Izpolnite naročilo za brezplačno svetovanje:

Ime in Priimek (obvezen podatek)

Vaš Email (obvezen podatek)

Željeni datum svetovanja (obvezen podatek)

Sporočilo